Altijd welkom... - Basisschool Koning Boudewijn

Hoofdmenu:

Info start kleuterklasjes

Beste ouders,

Jullie kleuter mag binnenkort voor het eerst naar de kleuterklas!
Jullie willen vooraf, vrijblijvend, kennis maken met onze kleuterafdelingen en onze kleuteronderwijzers? Dit kan!

Samen met de kleuterjuf, zal Jules, de klaspop, van de partij zijn om jullie welkom te heten.
Wil jullie peuter/kleuter een eerste kunstwerkje maken of deelnemen aan een bewegingsmomentje in het klasje? Ga jullie gang.

Jullie kunnen er de organisatie en werking van een moderne kleuterklas bekijken en ons
kwaliteitsvol aanbod en kindvriendelijke aanpak ontdekken.

Kom  gerust langs op een schooldag of na afspraak met directeur Tim of met Dorine, administratief medewerker. (Tel.: 050/84 19 71)

Indien jullie je kleuter willen inschrijven dan graag de SIS-kaart / ID kaart van jullie kind mee brengen.

Van harte welkom !

Tim Maenhout, directeur
en het schoolteam

Er zijn 6 instapdata:
op 1 september
na de herfstvakantie
na de kerstvakantie
op 1 februari
na de krokusvakantie
na de paasvakantie
na Hemelvaartverlof

BELANGRIJKE OPMERKING